Dak Isoleren

Isolatiewerken voor je plat of schuin dak.

Home » Dakisolatie

Je dak laten isoleren? Dakisolatie Geoffrey Desmet!

Daken die onvoldoende of zelfs niet geïsoleerd zijn hebben een stevige impact op het warmteverlies in uw woning. Je dak isoleren is dan ook één van de snelste en meest efficiënte manieren om energieverlies terug te dringen.

Meer dan 30% van de warmte ontsnapt via een slecht geïsoleerd dak. Daarom is het belangrijk uw dak op een vakkundige manier te laten isoleren. 

Geoffrey Desmet uit Wervik plaatst vakkundig uw dakisolatie voor platte en hellende daken in gans West- en Oost-vlaanderen. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, en laten we samen kijken naar welke premies u nog kan krijgen.

Dakisolatie: Isoleer nu er nog premies zijn!

Met de huidige premies -die er nog steeds zijn, dus maak er gebruik van voor ze helemaal weg zijn!- is de huidige terugverdientijd tussen de 3 à 5 jaar. Je energieverbruik zal kelderen en je verhoogd de waarde van uw woning.

Zolderinrichting

Wenst u tijdens het isoleren van uw dak of zolder tegelijk een gehele inrichting van uw zolder? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wanneer wij klaar zijn met het isoleren van uw dak, kunnen wij zoals u het wenst uw zolder inrichten in verschillende kamers met Gyproc.

Zolder Isoleren met PUR-Dakisolatieplaten

PUR-dakisolatieplaten worden zowel bij een plat als hellend dak gebruikt. De platen zijn voorzien van een dampremmende laag, zodat je geen dampscherm meer moet plaatsen, in tegenstelling tot traditionele glaswol.

Om deze PUR-dakisolatie perfect aan te laten sluiten op muren of spanten, kunnen de zijkanten opgespoten worden met PUR-schuim, dit om de naden nog beter te dichten.

offerte voor uw dakisolatie?

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk.
Dringende offerte of vragen? Bel ons op het nummer 0468 22 66 94