Industriële dakwerken

Specialist in herstel en aanleg van Industriedaken

Industriële dakwerken west-vlaanderen

Naast dakwerken voor woningen, zijn wij ook al jaren actief in de aanleg en renovatie van platte daken voor industrie en grote oppervlakten. Zowel voor renovatie als nieuwbouwprojecten zijn uw industriële daken in goede handen.

Welk soort industriële daken?

Wij verzorgen Industriële daken voor bijvoorbeeld distributiecentra, retailparken, productiehallen en/of KMO-units. Hoe groot het oppervlakte ook mag zijn, geen klus is ons te zwaar.

Wij isoleren, renoveren en voeren de aanleg van industriële platte daken met een perfecte afwerking. Alle werken voor industriedaken worden in eigen beheer gedaan, met kwalitatieve en gekende merken.

Hoewel wij uw grote daken kunnen verzorgen in het materiaal dat u wenst, gebruiken wij voor industriële daken ook het gekende en kwalitatieve merk Renolit Alkorplan.wordt

Bij Renolit Alkorplan wordt geen vlam gebruikt, waardoor brandgevaar onmogelijk is, en u toch een prachtige eindkwaliteit mag verwachten voor uw grote dakoppervlakten, met de nodige aandacht op absolute waterdichtheid.

Om die reden geven wij ook 10 jaar garantie op onze dakwerken.

Onderhoud en Plaatsing van grote daken aan een gunstig tarief

Doordat wij specialist zijn in Industriële dakwerken en vaak grote hoeveelheden materiaal aankopen, mag u zeker zijn dat u geniet van een gunstig tarief en een vlekkeloze realisatie.

Industriële platte daken
Industriële dakwerken West-Vlaanderen

Een verouderd dak? Renolit Alkorplan kan ook verlijmd worden op EPDM of Asfalt. Beschikbare kleuren: lichtgrijs, antraciet, koperkleur en bright (wit).

Herstellen van industriële daken

Nood aan een snelle dakherstelling zonder een grote impact op de omgeving en uw werkzaamheden, en dit aan een gunstig tarief?

Dakwerken Desmet uit Wervik helpt u met:

  • Herstellingen van platte industriële daken
  • Nazicht, onderhoud en reiniging
  • Stormschade en lekdetectie
Industriële dakwerker Wervik
Industriële dakwerken

Specialist in herstel en aanleg van industriële dakwerken

Bij dakwerken Desmet uit Wervik, actief in regio West- en Oost-Vlaanderen, bent u zéker van kwaliteit, zowel in materiaal als werkzaamheden. Wij voerden reeds werven uit in Wervik, Ieper, Brugge, Roeselare, Kortrijk, Gent, Waregem, Izegem, Poperinge en Oostende.

Wij komen vrijblijvend bij u langs en analyseren het project grondig, om daarna een correcte offerte voor te stellen.

Vraag uw persoonlijke offerte aan