Platte Daken

Specialist dakwerker: platte daken in pvc, epdm en roofing

Home » Platte daken

Aanleg, herstelling en onderhoud van platte daken

Één van de specialiteiten van dakwerker Geoffrey Desmet is het plaatsen van dakbedekking voor platte daken in PVC, Asfalt en EPDM. Vooral met deze laatste wordt vaak gewerkt vanwege de vele voordelen en zijn lange levensduur tot wel 40 jaar.

Bent u op zoek naar een vakbekwame dakwerker regio Zuid West-Vlaanderen rond Wervik, Kortrijk, Wevelgem, Menen, enz… (verplaatst zich over gans West-Vlaanderen) dan nemen wij graag uw project voor ons. Van advisering tot offerte en van eindafwerking tot nazorg.

Ook industriële daken nemen wij tot onze zorg, en wij kunnen van elk plat dak een groendak maken.

- Geen Brandgevaar

Bij het gebruik van Renolit Alkorplan wordt geen vlam gebruikt, waardoor dus nooit brandgevaar kan zijn. De naden worden in elkaar gesmolten (gelast) en kunnen nooit meer los komen. Bij EPDM en asfalt is dit wel het geval.

- Proper regenwater

Renolit Alkorplan zorgt er ook voor dat je proper regenwater hebt en je dag koeler blijft bij hoge temperaturen, wat ook weer goed is mocht je investeren in zonnepanelen.

Resitrix
Firestone

Een verouderd dak? Renolit Alkorplan kan ook verlijmd worden op EPDM of Asfalt. Beschikbare kleuren: lichtgrijs, antraciet, koperkleur en bright (wit).

investeer in een duurzame oplossingen voor je plat dak

Platte daken en kwalitatieve dakbedekking worden steeds populairder, dit komt vooral omdat moderne bouwstijlen aan een opmars bezig zijn. Daarnaast zorgt een plat dak er ook voor dat u uw woning gemakkelijker kan uitbreiden en zorgt het voor tal van andere voordelen:

 • Ruimte-indeling:
  Er zijn geen schuine randen, waardoor je de ruimte onder je dak optimaal benut
 • Eenvoudig te plaatsen en te onderhouden:
  Een plat dak is relatief makkelijk te plaatsen wanneer je dit vergelijkt met een hellend dak.
 • Moderne uitstraling:
  Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaal, maar wilt u voor een moderne woning gaan, dan sluit een plat dak perfect aan bij de structuren van de hedendaagse woningen.
 • Zonnepanelen:
  Doordat wij vooral werken met Renolit Alkorplan met witte of lichtgrijze tinten, zal tijdens de zomer uws woning langer fris blijven. 
PVC

Renovatie en herstelling van platte daken

Dakwerker Geoffrey Desmet heeft een ruime ervaring in het vernieuwen of herstellen van bestaande daken. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bekijken hierbij de verschillende mogelijkheden die voor uw dak mogelijk zijn.

Onze diensten zijn zowel vertrouwd door particulieren als professionelen. Wij plaatsen, herstellen en onderhouden platte daken van industriegebouwen, particuliere woningen of nieuwbouwen. Ook totale vervanging van bestaande platte daken wordt bij ons vlot en kwalitatief gedaan.

Roofing
EPDM

Gratis Dakwerker offerte voor uw platte daken

Op zoek naar een betrouwbare dakwerker? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wij contacteren je zo spoedig mogelijk.
Dringende offerte of vragen? Bel ons op het nummer 0468 22 66 94

Dakwerken Deerlijk, Harelbeke, Menen, Izegem, Roeselare, Wervik, Heule, Dentergem, Ingelmunster. Dakwerken over gans Zuid West-Vlaanderen.
Wij leggen ook prachtige dakterrassen aan!

Kleurkeuze pvc dakbedekking